Jonge man neergestoken

De 22-jarige R.A. is gistermiddag, donderdag 2 april, neergestoken te Mokomoko in het stuwmeer gebied te Brokopondo. R.A. is door een man bij hem bekend als “Nene” met een scherp voorwerp gestoken in zijn onder- en bovenlichaam. Volgens verklaring van het slachtoffer moet “Nene” zijn vriendin 20 gram goud als betaling geven. Dat  “Nene” zijn vriendin niet wil betalen. Het slachtoffer is toen naar “Nene” gegaan om het goud op te eisen. Daarbij kreeg het slachtoffer ruzie met “Nene”. Op een gegeven moment heeft “Nene” een scherp voorwerp gepakt en heeft het slachtoffer daarmee ettelijke steekverwondingen toegebracht. Het slachtoffer is voor medische behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. De verdachte “Nene” wordt opgespoord.

  “Alle informatie over de verdachte “Nene” mag worden doorgespeeld aan de politie van Brokopondo op het telefoonnummer 0325474. Aan de Centrale Meld Kamer van de politie op het nummer 115 of de politie Tiplijn op het nummer 179. Bellen naar de nummers 115 en 179 is gratis. Misdaad bestrijding is een zaak van de politie en de burger”.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.