Jonge dame ontvoert voor de tweede keer een kind

Shenelva B. die een bekende is van de politie is op maandag 27 juni door de politie van Latour aangehouden voor ontvoering en onttrekking van een minderjarige aan het wettig gezag.  De jongedame maakt er een gewoonte van om minderjarige kinderen op een onbewaakte moment weg te voeren.

De politie van Latour kreeg via de Centrale Meldkamer melding dat een jonge dame over straat liep met een kindje van ongeveer zeven jaar oud. De beller vond het vreemd dat het kindje constant huilde terwijl zij met de dame liep.   De politie ging op onderzoek uit en trof de dame met het kind aan. Het ging om de bekende Shenelva die eerder een soortgelijke strafbaar feit had gepleegd.

Zij werd samen met het kind overgebracht naar het politiebureau. Kort nadat de wetsdienaren op het bureau arriveerden, meldde de ouders van het kind zich aan om aangifte van vermissing te doen. Volgens de moeder had zij haar kind naar de winkel gestuurd. Toen zij merkte dat het meisje langer dan normaal wegbleef, besloot zij na een zoekactie in de buurt, het politiebureau aan te doen.

De moeder was de politie dankbaar dat zij haar dochter terug had gevonden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Shanelva in verzekering gesteld. De zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.