Jonathan voor diefstal middels geweldpleging ingesloten

De politie van het ressort Flora heeft op zaterdag 29 december de 29 jarige Jonathan A. aangehouden.
Deze verdachte heeft zich op die bewuste dag om kwart over een in de middag schuldig gemaakt aan diefstal doormiddel van geweldpleging. Op camerabeelden is duidelijk te zien hoe Jonathan zich als klant begeeft in een supermarkt aan de Floralaan. Van de schappen neemt hij een pak brood en twee flessen chocolade pasta, waarmee hij zich naar de kassa begeeft om vermoedelijk af te rekenen.
Verder is te zien hoe Jonathan een pak sigaretten uit handen van de winkelier grist vervolgens een ijzeren boks sleutel tevoorschijn haalt waarmee hij de winkelier slagen toe. Hij slaat de winkelier zodanig dat die barst verwondingen oploopt aan het hoofd. Na deze lafhartige daad maakt Jonathan zich uit de voeten met medeneming van de pak sigaretten, het pak brood en de twee flessen chocolade pasta.
De plaatselijke politie begon gelijk met de opsporing van Jonathan .Enkele uren later signaleerden de wetsdienaren hem in een van de straten in het ressort Flora en hielden hem aan. Jonathan werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau alwaar hij, na afstemming met het Openbaar Ministerie, door de politie in verzekering is gesteld.
De winkelier was per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis. Na medische behandeling mocht hij naar huis.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.