Jonathan aangehouden voor poging doodslag

De politie van Flora heeft op zondag 15 mei de 21-jarige Jonathan Z. aangehouden.

De wetsdienaren kregen via de Centrale Meldkamer de melding van een vechtpartij op de kruising van de Lely- en de Tapanahonystraat.

Daar aangekomen, waren de vechtersbazen door een voorbijgaande politieman staande gehouden. Partijen werden toen overgedragen en overgebracht naar het politiebureau.

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat Jonathan het voertuig van zijn tegenstaander Serginio R. (25) tot drie keren toe heeft aangereden en hem vervolgens heeft mishandeld.

Volgens verklaring van Serginio reed hij met de vriendin van Jonathan over de Duisburglaan. Ter hoogte van Baitali Group werd hij aangereden door een blauw gelakte personenvoertuig. Hij stopte de auto en zag de vriend van de jonge dame naar hem toelopen. Ter voorkoming van een escalatie reed hij weg met zijn voertuig achtervolgd door Jonathan.

Ter hoogte van het vliegveld Zorg en Hoop werd zijn voertuig weer aangereden door Jonathan. Hij reed door en op eerder vermelde kruising werd zijn voertuig wederom aangereden en vervolgens klemgereden.

Jonathan stapte toen vergezeld van een vriend uit zijn voertuig, waarna beide mannen Serginio mishandelde. Bij aankomst van de politie had de vriend van Jonathan de plaats reeds verlaten.  

De materiële schade aan het voertuig van Serginio is aanzienlijk.  

Zowel Serginio als Jonathan klaagden van pijn en zijn met een visum verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Na medische behandeling is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie Jonathan voor poging doodslag, mishandeling, zware mishandeling, vernieling en openlijke geweldpleging in verzekering gesteld.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.