Jonathan aangehouden voor diefstal

De 25-jarige Jonathan D. is op donderdag 7 juli aangehouden door de politie van Munder. Fabian E. deed op 18 juni aangifte van diefstal tegen Jonathan.

Volgens verklaring van Fabian had hij een kamer in zijn woning voor Jonathan verhuurd. Jonathan had alle bewegingsvrijheid in de woning en mocht ook gebruikmaken van zijn laptop en andere spullen. Toen Jonathan de huur niet meer kon betalen verhuisde hij.

Na zijn vertrek merkte de eigenaar dat zijn laptop, een camera installatie en andere spullen waren meegenomen. Volgens zijn verklaring had iemand Jonathan gezien met in zijn bezit een grote tas met spullen.

Op aanwijzing van de eigenaar werd Jonathan aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Jonathan had een joggingbroek  aan die volgens de eigenaar van hem is. In eerste instantie ontkende de verdachte de spullen te hebben weggenomen. Hij verklaarde daarna dat hij per vergissing enkele lange broeken van de eigenaar had meegenomen.

Jonathan is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.