Joël, F. aangehouden voor het plegen van telefoon diefstal

De 20-jarige Joël, F. is in de middag van zaterdag 07 september door leden van de Bikers Unit van regio Paramaribo in de kraag gevat.

Joel die oud bekende is van de politie wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal doormiddel van geweldpleging van een mobiele telefoon. Nadat hij het toestel uit de hand van een vrouw gerukt had koos hij het hazenpad. Dit strafbaar feit is gepleegd in de Domineestraat ter hoogte van een warenhuis.

Beveiligingsmedewerkers van het warenhuis gingen Joël achterna en het gelukte hun hem aan te houden in de Zwartenhovenbrugstraat; nagenoeg vlak tegenover de basis van de Politie Biker Unit. De Bikers werden ingeschakeld en zij brachten Joël naar hun basis. Bij fouillering is de gestolen zaktelefoon in het bezit van Joël aangetroffen en in beslag genomen. De Bikers droegen hem en de telefoon vervolgens over aan de collega’s van het ressort Centrum voor verder onderzoek. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Joël hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.