Job mishandelt schoondochter die geen seks met hem wilde bedrijven

De politie van Lelydorp heeft de lastige Job C. (50) op maandag 15 februari aangehouden voor mishandeling.  

De hoogzwangere schoondochter van Job, die bij hem inwoont,  deed op zaterdag 13 februari aangifte tegen hem. Volgens verklaring van de aangeefster was haar man op de bewuste dag niet thuis.  

In beschonken toestand werd zij door haar schoonvader benaderd om seks met hem te bedrijven. Ze weigerde, waarna de man haar een vuistslag toebracht op haar mond en haar buik.

Door de slag liep zij een barst verwonding op aan haar lippen en klaagde van pijn in haar buikstreek.

Toen haar partner thuis aankwam, stelde de vrouw hem in kennis van het voorval. De man en zijn partner deden het politiebureau Lelydorp aan voor het doen van aangifte.

De vrouw werd met de pro wagen voor medische hulp overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.  Na medische behandeling is zij heengezonden. Volgens de gemaakte echo maakt het ongeboren kind het goed.

Job is bekend bij de politie van het ressort. De politie heeft vaker moeten bemiddelen  tussen vader en zijn drie kinderen. Telkens als de man dronken was, ging hij tekeer tegen hen.  Inmiddels is één kind al uit huis en kwam de schoondochter inwonen.  

De schoonvader maakte het tot een gewoonte om de schoondochter te begluren tijdens het baden. Job is op maandag  aangehouden en ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd.

Na afstemming met een lid van het openbaar Ministerie is Job gratis loge geboden in het cellenhuis.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.