Jimmy ingesloten voor zware mishandeling

De politie van het bureau Uitvlugt heeft op donderdag 16 januari de 27-jarige buschauffeur Jimmy D. na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten. Jimmy wordt ervan verdacht een jongeman vreselijk te hebben toegetakeld.

De politie van voormeld bureau kreeg in de vroege ochtend van woensdag 15 januari via het Command Center de melding dat een manspersoon langs de weg was aangetroffen, badend in zijn bloed. Op de plek troffen de wetsdienaren de man aan die op dat moment niet aanspreekbaar was. Hij werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp alwaar hij is opgenomen op de afdeling Intensieve Zorg. Een broer van de gewonde man die op de plek werd aangetroffen, gaf alleen de naam van het slachtoffer door en weigerde verder de politie te woord te staan.

Het slachtoffer werd in de ziekeninrichting bezocht en verklaarde aan de politie dat hij door een buschauffeur is mishandeld, waarna deze hem uit de bus zette.

Jimmy wist zich enkele dagen uit handen van de politie te houden. Bij opsporingen werd hij niet aangetroffen. Op 16 januari meldde de buschauffeur zich bijgestaan door zijn advocaat aan, waarna hij werd ingesloten.

De verdachte heeft tegenover de politie verklaard dat het slachtoffer in beschonken toestand plaatsnam in de bus. Verder nam hij zijn mobiel weg en bij confrontatie daarmee moest hij slagen van het slachtoffer incasseren. De twee geraakten volgens de verdachte in een gevecht, waardoor het slachtoffer gewond is geraakt.

Het verdere onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de politie van Uitvlugt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.