Jeugdzaken start voorlichting sessie voor effectieve aanpak jeugdproblematiek

De afdeling Jeugdzaken is gestart met een aantal voorlichting sessies voor ouders en verzorgers. Met deze voorlichtingssessies beoogt de politie het voorkomen en terugdringen van jeugdcriminaliteit.  Deze afdeling heeft op vrijdag 17 juni een eerste voorlichtingssessie gehouden op de St. Agnes school. Leerlingen van deze school hebben te kampen met gedragsproblemen die kunnen leiden tot jeugdcriminaliteit. De opkomst was redelijk en de sessie werd gepresenteerd door de agent van politie 1e klasse, Johanna Douglas. De ouders vonden de sessie leerrijk,  waren zeer enthousiast en zijn gesterkt om in deze moeilijke tijd, hun kinderen verder te vormen tot volwassen burgers.

Het ligt in de bedoeling dat deze sessies worden gecontinueerd op verschillende scholen. De afdeling Jeugdvoorlichting roept een ieder op om een  bijdrage te leveren om de jeugd te beschermen en ze het juiste voorbeeld te geven. “Help de jeugd goed te vormen en niet te misvormen, want jong geleerd is oud gedaan”. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.