Jeugdigen op heterdaad betrapt door militair

De politie van het ressort Kwatta kreeg op zaterdag 17 oktober via de Centrale Meldkamer  bericht dat er twee verdachten waren aangehouden te Weg naar Zee. Ter plaatse aangekomen trof de politie de twee jeugdige verdachten Vikash en Vishaal beide 15 jaar aan. Zij waren aangehouden door een militair die hen op heterdaad had betrapt. Vikash en Vishaal hebben in een woning ingebroken. Hebben de sleutels van de voordeur genomen en zijn daarmee naar de bergruimte gegaan. Nadat zij de bergruimte hadden geopend pakten zij gereedschappen weg en zette die gereed om mee te nemen. De militair die thuis aankwam hoorde gestommel bij zijn buurman in de bergruimte en ging er naartoe. Hij betrapte de twee verdachten op heterdaad en schakelde de politie in.

Vikash en Vishaal zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ernstig aangesproken en heengezonden. De ouders van de jeugdigen zijn opgeroepen door de inspecteur en eveneens ernstig aangesproken.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.