Jeugdigen ingesloten voor beroving mobiele telefoon

De 12-jarige Chequille P. en Jetnell G. (14) zijn op zaterdag 19 mei, na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten voor beroving van een mobiele telefoon.
De jongens hebben in de vroege ochtend van vrijdag 18 op zaterdag 19 mei, een mobiele telefoon van een jonge vrouw weggerukt. De benadeelde liep over straat en toen zij haar dichtbij genaderd waren, grepen zij naar haar mobiel. Bij het wegrennen ging de dame hen achterna. Het lukte haar om de verdachten aan te houden en over te dragen aan de politie van Latour.
De telefoon is niet teruggevonden. Vermoedelijk is de mobiele telefoon tijdens het rennen gevallen. De jongens beschuldigden elkaar in het bijzijn van de politie, over en weer voor het wegrukken van de telefoon.
Hangende het onderzoek zijn beide jongens vanwege hun jeugdige leeftijd ingesloten in het Jeugdcellenhuis te Opa Doeli. Het verdere onderzoek is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.