Jeugdige recidivisten kort na diefstal aangehouden

Twee recidivisten van 17 jaar oud, Steven M. en Denzel K. zijn op dinsdag 1 maart door de politie van Munder in de kraag gevat.

Na de melding dat de verdachten een tas van een bromfiets hebben weggenomen aan de Kwattaweg, deed de politie de plek aan. Voor de komst van de politie had het tweetal de plaats reeds op een bromfiets verlaten. 

Op camerabeelden werd Steven die eerder door de politie van Munder was aangehouden duidelijk herkend. De politiemannen bleven in het gebied surveilleren en op een bepaald moment werden de verdachten op de kruising van de Hamburg- en de Kashmirstraat klemgereden.

Van de bromfiets waarop de jongens reden, is op maandag 1 februari aangifte van diefstal gedaan. Deze diefstal heeft eveneens in het ressort Munder plaatsgevonden. De benadeelde herkende zijn bromfiets ook positief. Volgens verklaring van Steven heeft hij de bromfiets een maand terug bij ene Jason gekocht, die op Commewijne woont. De buitgemaakte tas is niet op hen aangetroffen. 

Hangende het verdere onderzoek zijn de rovers overgedragen aan de politie van Jeugdzaken en ondergebracht in het Jeugdcellenhuis te Opa Doeli.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.