Jeugdige recidivist breek in bij werkgeefster

De jeugdige recidivist Sabratie F. is op woensdag 3 januari na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Deze verdachte had eerder op die zelfde dag arbeid verricht voor een mevrouw in het politieressort Calcutta. In de vooravond van die dag verliet de werkgeefster haar woning. Korte korte tijd later keerde zij terug naar huis en merkte zij op dat het licht in de slaapkamer aan was, terwijl zij er zeker van was dat ze alle lichten had uitgedaan. Plotseling zag ze het licht weer uitgaan. De vrouw stelde gelijk een onderzoek in en trof  het rijwiel van Soebratie op haar achter erf aan.

Van hem ontbrak elke spoor. De werkgeefster deed aangifte en op haar aanwijzing is de verdachte opgespoord en aangehouden. Het onderzoek is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken. Gelet op de jeugdige leeftijd van Sabratie is hij ingesloten in het jeugdcellenhuis Opa Doeli.

De aangeefster moest nog nagaan wat Soebratie heeft weggenomen uit de woning. De verdachte is meermalen ingesloten voor diefstal en inbraak.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.