Jeugdige inbreker ingesloten

De 17-jarige J.E. is in de vroege ochtend van zaterdag 23 februari door de politie van Santo Dorp aangehouden te Sunny Point.

J.E. wordt ervan verdacht zich in die ochtend van dezelfde dag schuldig te hebben gemaakt aan inbraak in een woning. De eigenaar die in diepe rust was, werd op een bepaald moment wakker door geluiden die uit de richting van de woonkamer kwamen.

Hij stond op, stelde een onderzoek in en zag J.E. uit een raam waarvan de glazen schoepen kapot waren geslagen, naar buiten klauteren. Hij ging de inbreker achterna en hield hem na een korte achtervolging aan. De man des huizes droeg de inbreker over aan de ingeschakelde politie. J.E. heeft niets weg kunnen nemen, omdat hij gestoord en betrapt is door de eigenaar van de woning. Op hem werd een schroevendraaier aangetroffen en inbeslaggenomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is J.E. in verzekering gesteld. Vanwege zijn jeugdige leeftijd is hij ondergebracht in het jeugdcellenhuis in het Doorgang Centrum te Opa Doeli. Het onderzoek in deze zaak is eveneens overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken van de politie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.