Jeugdige inbreker ingerekend

De 15-jarige Faizel S. is op dinsdag 12 september aangehouden door de politie van het ressort Saramacca voor inbraak. Een winkeleigenaar merkte tijdens een activiteit in het ressort op dat een ruit van zijn winkel was ingeslagen. Bij nader onderzoek bleek dat zijn kasregister was opengebroken en dat het geldsbedrag was weggenomen. Faizel die zich in de directe omgeving bevond, is als verdachte aangehouden. Bij fouillering is een  geldsbedrag in zijn broekzak gevonden.

Faizel heeft verklaard dat hij zich naar een goktafel begaf om het geld te verspillen. Bij een zoekactie in de directe omgeving stuitten de wetsdienaren op een cassettedeck die in beslag is genomen. Op het politiebureau aangekomen, deed een benadeelde het bureau aan met de mededeling dat er door middel van braak een cassettedeck uit zijn voertuig is weggenomen. De benadeelde herkende de cassettedeck als te zijn van hem.

Faizel zal ook hiervoor worden gehoord. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de jeugdige  verdachte ingesloten.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.