Jeugdige gewond door schoten gelost uit rijdend voertuig; schutter voortvluchtig

De 16-jarige Jopie P. die zich in de middag van donderdag 23 februari 2023 op een weiland aan de Verlengde Ephraimzegenweg bevond, is door onbekenden uit een rijdende auto beschoten.

De politie van het bureau Santo Dorp kreeg omstreeks 19.40 uur een melding dat een slachtoffer met een schotverwonding zich bevond aan de Goede Zorgweg. De wetsdienaren deden de locatie aan en bleek het te gaan om de jeugdige Jopie. Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat de jongen zich tussen 16.00 uur en 17.00 uur n.m. op een weiland aan de Verlengde van de Ephraimzegenweg bevond, toen hij op een bepaald moment vanuit een rijdende grijs gelakt voertuig, met vermoedelijk een jachtgeweer is beschoten. Jopie heeft hierbij schotverwondingen opgelopen in zijn buikstreek en aan zijn linker bovenarm. Ondanks de verwondingen zag het Jopie met behulp van enkele buurjongens zijn woning te bereiken. Een oom van het slachtoffer werd van het voorval in kennis gesteld die de politie direct inschakelde. Met de ambulance werd het slachtoffer voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Aan de aanhouding van de schutter wordt gewerkt. De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de Recherche van Regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.