Jeugdige die zijn moeder mishandelde aangehouden

De politie van het bureau Nieuw Nickerie heeft op woensdag 24 maart de jeugdige verdachte M.D (14) opgespoord en op zijn woonadres te Van Pettenpolder aangehouden.

De 48-jarige moeder deed op maandag 22 maart aangifte van mishandeling tegen haar jeugdige zoon M.D. Zij verklaarde aan de politie dat haar zoon onhandelbaar is en haar steeds weer mishandelde, wanneer ze hem geen geld wilde geven. Daarbij wurgde hij de aangeefster en gooide met alles wat hij op dat moment kon vinden in haar richting. Door dit gedrag van hem op 22 maart hield de moeder blauwe plekjes over aan beide armen.  Aangezien zij het gedrag van M.D. beu is, deed ze aangifte bij de politie, waarna hij werd aangehouden.

De onhandelbare zoon werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. M.D. heeft bij de voorgeleiding toegegeven zijn moeder te hebben geslagen en dat hij niet meer naar school wilt gaan.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de jeugdige verdachte in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.