Jeugdige die buurtbewoners terroriseert ingesloten

De politie van Lelydorp heeft op 22 mei de 17-jarige Damian C. aangehouden.

Damian heeft in de maand april een vader, een moeder en twee kinderen bespoten met Big Bos.  Na de melding van de mishandeling op een adres in het ressort , begaven de politieambtenaren  zich naar de plek. Voor de komst van de sterke arm, koos hij het hazenpad. De verdachte is meermalen opgespoord en niet aangetroffen. Het gezin moest medisch worden behandeld.

Na drie weken dook hij weer op in het gebouw waarin sociaal zwakkeren onderdak wordt geboden te Lelydorp. Op 22 mei bedreigde hij het gezin en poogde de vader te mishandelen met een steen. Bij het zien van de ingeschakelde politie zette hij het op een lopen. Later op de dag is hij door de wetsdienaren aangehouden. Door zijn verzet bij zijn aanhouding beet hij een  politieman in zijn onderarm. Damian is ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de buurtterrorist ingesloten in het jeugdcellenhuis te Opa Doeli.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.