Jeugdige bebloed en halfnaakt aangetroffen op begraafplaats

De politie van het bureau Flora trof in de vroege ochtend van zondag 19 januari omstreeks 05.15 uur een jongen bebloed en half naakt aan, op het terrein van een begraafplaats. De politie werd via het Command Center ingeschakeld en deed de plek aan voor onderzoek. Ter plaatse werd een bewaker aangetroffen die de politie begeleidde naar de 14-jarige R.P. Deze kreunde van pijn en had bloed over het lichaam. Per ontboden ambulance is de jongen afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting.

R.P. verklaarde aan de politie dat hij verkracht is geworden door een taxi chauffeur die hij in het centrum van Paramaribo heeft leren kennen. Het slachtoffer heeft ook een verwonding achter het oor en kon op dat moment niet verklaren hoe hij die verwonding heeft opgelopen. Intussen is de jongen uit het ziekenhuis ontslagen en zal nog uitgebreid bij proces-verbaal worden gehoord.

Het verdere onderzoek in deze zaak wordt overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.