Jerrel tweede keer aangehouden voor seksueel misbruik dame met verstandelijke beperking

De politie van Coronie heeft op dinsdag 9 februari de 48-jarige Jerrel B. aangehouden voor seksueel misbruik.

De wetsdienaren kregen van een oplettende getuige de melding dat een 28-jarige dame twee dagen terug door Jerrel is misbruikt. Bij aankomst op de plek werd het slachtoffer aangetroffen.

Volgens haar verklaring is zij op de bewuste dag door Jerrel, die man is van een tante van  haar tegen haar wil seksueel misbruikt.

Het slachtoffer woont alleen met haar vader. Op het moment van het voorval was zij alleen thuis. Plotseling drong Jerrel de woning binnen en heeft haar met geweld misbruikt.

Jerrel werd opgespoord en aangehouden. Hij ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd. Hangende het onderzoek is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie Jerrel in verzekering gesteld.

Gebleken is dat Jerrel enkele jaren terug het slachtoffer reeds seksueel had misbruikt. Het slachtoffer was toen bij haar tante gaan logeren. Jerrel was ook in verzekering gesteld, maar blijkt niet tot inkeer te zijn gekomen.  

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.