Jermain en Cerginio opgesloten na wederzijdse mishandeling

De 30-jarige Jermain J. kreeg op donderdag 4 april ruzie met zijn oom op een woonadres in het ressort Flora. Hij liep de woning uit en ging de straat op. Toen hij op straat was deed hij de uitlating dat zijn oom een homo is en dat hij hem zou mishandelen. Op dat zelfde moment liep de 24-jarige travestiet Cerginio alias “Poei” voorbij die dacht dat Jermain het tegen hem had. Dat was aanleiding voor Cerginio om Jermain om rekenschap te vragen.

Jermain, die al verhit was, haalde twee scherpe voorwerpen vanuit zijn tas tevoorschijn en ging Cerginio daarmee te lijf. Hij bracht Cerginio onder andere kapverwondingen toe aan diens hoofd.

Een taxichauffeur, die toevallig voorbij reed, wilde erger voorkomen voor Cerginio en besloot Jermain met een steen te bekogelen. De steen raakte Jermain zodanig dat die van de pijn op de grond viel. Dat maakte dat Cerginio de kans kreeg om een van de scherpe voorwerpen van Jermain te ontfutselen waarmee hij hem toen begon te kappen.

De politie van het bureau Flora, die inmiddels ter plaatse gearriveerd was, haalde de mannen uit elkaar en hield hun aan voor wederzijdse mishandeling. Jermain werd per ambulance en Cerginio met de pro wagen overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis om medisch behandeld te worden. Cerginio zag kans weg te gaan.

Na medische behandeling is Jermain ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is hij in verzekering gesteld voor zware mishandeling van Cerginio. Cerginio, die ook verdacht wordt van zware mishandeling contra Jermain,is op maandag 8 april aangehouden in de Floris Zwakkestraat. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is ook hij in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.