Jennifer voor zware mishandeling aangehouden

De recherche van Paramaribo heeft op woensdag 26 oktober Jennifer C. aangehouden.

Jennifer wordt ervan verdacht samen met haar moeder Jane, twee vrouwen op woensdag 31 augustus aan de Waterkant kap verwondingen te hebben toegebracht. Eén van de vrouwen was na medisch te zijn behandeld heengezonden en deed toen aangifte tegen Jennifer en haar moeder. De andere vrouw was ter verpleging opgenomen in een ziekeninrichting.

Volgens het politionele onderzoek hebben partijen een slepende ruzie. Het slachtofffer Rafella dat op 31 augustus verwond raakte,  had in het verleden de dochter van Jane kap verwondingen toegebracht. Zij was aangehouden en in verzekering gesteld.

Jane en haar dochter Jennifer kwamen de moeder en dochter Rafaella op de bewuste morgen tegen in het stadscentrum en brachten hen enkele kap verwondingen toe. Zij stapten na hun daad in een personenauto die in volle vaart wegreed. 

Na ongeveer twee maanden is het de politie gelukt Jennifer aan te houden.

Jennifer ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Na haar voorgeleiding is zij na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.

Moeder Jane is nog voortvluchtig. Aan haar aanhouding wordt gewerkt.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.