Jaloerse man sommeert vriendin het politiebureau uit te gaan

De 40-jarige Marlene A. rende op zondag  20 september het politiebureau van Lelydorp binnen op zoek naar hulp. Marlene verklaarde dat zij samen met haar partner van een recreatieoord  kwam. De jaloerse man was boos dat zij met andere mannen had gesproken en sloeg haar. Ook werd zij mishandeld voor het feit dat andere mannen naar haar hadden gekeken. Ter hoogte van het politiebureau zag zij kans uit het voertuig te springen en rende  het bureau binnen. De vrouw heeft verklaard dat het niet de eerste keer is dat zij is mishandeld, echter heeft zij dit nooit eerder bij de politie gemeld.  

Terwijl de politie bezig was de aangifte van het slachtoffer op te nemen, kwam de 33-jarige Stephano A. het bureau boos binnen gelopen. Hij ging vreselijk tekeer tegen het slachtoffer en maande haar aan direct met hem mee te gaan naar huis. Stephano werd aangesproken door de politie op zijn gedrag. De verdachte ging toen tegen de politiemannen tekeer. De politie was genoodzaakt om hem in de boeien te slaan.

Marlene heeft aangifte gedaan van mishandeling en bedreiging tegen Stephan A. De verdachte is aangehouden en in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.