Jaloerse man slaat door

De 49-jarige Fransisco M. is op zondag 26 januari door de politie van het bureau Lelydorp aangehouden.
Zijn partner deed op diezelfde dag aangifte van mishandeling tegen hem. Volgens verklaring van de vrouw heeft zij reeds vier jaren een liefdesrelatie met de man. Aangezien zij niet over vervoer beschikt, verplaatst zij zich met een vaste taxichauffeur zodra zij een bijzonderheid heeft om te doen. Verder gaf zij aan dat haar partner haar al ongeveer een maand ervan beticht een buiten relatie te onderhouden met haar taxichauffeur.
In het verleden heeft deze zelfde taxichauffeur haar meer malen gebracht naar een vriend van haar partner voor het ontvangen van gelden die Fransisco voor haar uit het binnenland stuurde. De vriend die het niet normaal vond dat de vrouw een vaste taxi reed, speelde dit ook door aan haar partner. Fransisco besloot toen om geen geld meer voor haar over te maken naar Paramaribo.
Op zondag 26 januari deed de taxichauffeur volgens afspraak met de vrouw, wederom het adres aan voor het afhalen van zijn klant. Bij het zien van de taxichauffeur werd haar partner Fransisco boos en kon zijn emotie niet onder drukken. Hij sloeg tegen de rechter zijruit en regenkap van de auto, waardoor die stuk gingen. Vervolgens bracht hij de chauffeur vier slagen toe in het gelaat. De taxichauffeur heeft een diepe snijwond opgelopen aan zijn rechter slaap, waardoor er elf hechtingen zijn aangebracht aan zijn verwonding. Voor verdere medische behandeling is hij verwezen naar de kaakchirurg.
De verdachte werd in opdracht van de hulp officier van Justitie op zijn woonadres opgespoord, aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hij werd na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Uit het onderzoek is gebleken dat Fransisco die van Braziliaanse komaf is, al 20 jaar illegaal woont in Suriname.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.