Jaloerse man opgesloten voor mishandeling

De 40-jarige Clyde, B. werd op zondagavond 3 februari door de politie van het ressort Latour aangehouden, na zich te hebben aangemeld. Clyde wordt verdacht van mishandeling van zijn concubine op hun woonadres op zondagmorgen 3 februari.
Volgens verklaring van het slachtoffer is zij kapster is van beroep en vaak uit huis moet gaan om te werken voor klanten met wie zij afspraken heeft gemaakt.
Dat zij op zondagmorgen 3 februari bezig was zich klaar te maken om aan het werk te gaan toen Clyde haar een slag in haar gelaat toebracht en wel zodanig dat zij een verwonding opliep aan haar mond. De vrouw verklaarde verder dat het niet de eerste keer is dat zij mishandeld is door Clyde maar dat zij over die mishandelingen geen aangifte heeft gedaan. Ook dat hij haar vaker bedreigt heeft met een misdrijf. Dat Clyde haar mishandeld en bedreigt omdat hij vermoed dat zij voor hem uit loopt.
Hangende het onderzoek is Clyde , na afstemming met het Openbaar Ministerie, door de politie van Latour in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.