Jaloerse “Djoegoe” achter slot en grendel

De politie van Moengo heeft op zondag 11 juni Furgil V. alias “Djoegoe” in verzekering gesteld.

“Djoegoe” heeft op de bewuste avond zijn concubine mishandeld en met de dood bedreigd. Na de melding van de mishandeling en bedreiging deden de wetsdienaren de plaats aan.

Onderzoek wees uit dat “Djoegoe” bij aankomst thuis zijn partner niet thuis aantrof.  Hij stapte in zijn voertuig en reed de wegen van Moengo op en af op zoek naar haar. Op een bepaald moment zag hij zijn partner langs één van de wegen tot een andere manspersoon praten. Hij vermoedde dat de vrouw een relatie heeft met de man en duwde haar het voertuig in. Woedend reed hij in volle vaart weg. Tijdens het optrekken moet de auto de andere manspersoon aan zijn voet hebben geraakt. Zijn enkel is opgezwollen. Hij deed hiervan aangifte bij de politie.

Toen “Djoegoe” met zijn partner thuis aankwam, bracht hij haar vuistslagen toe in haar gezicht en bedreigde haar met een scherp voorwerp te zullen doden. Haar gelaat is opgezwollen.

De jaloerse “Djoegoe” is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tijdens zijn voorgeleiding heeft hij ontkent zijn concubine niet met de dood te hebben bedreigd. Ook het rijden op de voet van de andere manspersoon sprak hij tegen, maar gaf wel aan dat de zijspiegel tegen de arm van de man is aangekomen.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is “Djoegoe” onderdak geboden in het cellenhuis.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.