Jaloerse broer ingesloten voor bedreiging zwager

De 40-jarige Anielkoemar J. is op vrijdag 3 februari aangehouden door de politie van Lelydorp voor bedreiging. Anielkoemar woont op hetzelfde perceel met zijn zus die een levenspartner heeft. De vrouw heeft vaker haar beklag gedaan bij de politie dat haar vriend niet bij haar op bezoek mag om haar broer. Elke keer als de partner van de zus haar een bezoek brengt, wordt hij uitgescholden door Anielkoemar, die dan meestal onder invloed van alcohol verkeert.
Wetsdienaren van Lelydorp hebben vaker het adres moeten aandoen om Anielkoemar aan te spreken. Op de bewuste dag deed hij er een schepje boven op. De partner van de zus werd wederom uitgescholden door de broer. Beu van het gedrag van de jaloerse broer,wilde De man de woning van zijn partner verlaten. de broer pakte een scherpvoorwerp om hem te verwonden. De man kon zichzelf in veiligheid brengen.
Bikers die het geval van dichtbij meemaakten, hielden Anielkoemar aan en brachten hem over naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij ingesloten.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.