Jaisy genoot kort van gestolen bromfiets

De 19-jarige Jaisy S. is door de politie van regio Midden aangehouden voor diefstal van een bromfiets. De verdachte heeft de bromfiets voor een winkel weggenomen. 
De eigenaar van de bromfiets ging naar een winkel aan de Indira Ghandiweg om inkopen te doen. Hij parkeerde het voertuig voor de winkel en ging naar binnen. Toen hij uit de winkel kwam, was zijn bromfiets verdwenen. Aangezien er drie jongens voor de winkel stonden, vermoedde de eigenaar dat een van de jongens zijn  bromfiets moet hebben weggenomen.  

De benadeelde deed aangifte op het politiebureau De Nieuwe Grond. Het bericht werd doorgespeeld aan een groep politieambtenaren die op surveillance was. Terwijl het kentekennummer en de kleur van de bromfiets werd doorgegeven aan de surveillance groep, zagen de politieambtenaren een bromfietser met een hoge snelheid voorbij rijden naar de richting van Lelydorp. De bromfiets had dezelfde kenmerken die waren doorgegeven door de basispolitie, dus zette de collega’s de achtervolging in. De bromfietser werd klemgereden.

 Bij een korte ondervraging gaf Jaisy toe de bromfiets kort voor zijn aanhouding te hebben weggenomen voor de winkel.                                  
De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Jaisy in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.