Jager dood geschoten

De afdeling Kapitale Delicten heeft op zondag 15 maart de 61-jarige Robert A. aangehouden en in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie Robert, A. wordt ervan verdacht dat hij Andre, Djasmadi heeft dood geschoten toen zij samen met nog vier andere mannen, in het Apoera gebied aan het jagen waren..

De mannen hadden zich verspreidt in het bos tijdens de jacht. Toen zij terug keerden naar de afgesproken plek om te vertrekken bleek de heer Djasmadi niet aanwezig te zijn. Zij gingen op zoek naar hem maar zonder succes. Zij deden voorts aangifte van vermissing bij de politie van het bureau Apoera.

De politie van Apoera startte vervolgens een zoektocht naar de vermiste man. Na enkele dagen werd het lijk van Djasmadi in verre staat van ontbinding aangetroffen in het bos. Het ontzielde lichaam vertoonde een schot verwonding aan het hoofd. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd het lijk voor obductie in beslag genomen en werd de zaak door de plaatselijke politie overgedragen aan de collega’s van  de afdeling Kapitale Delicten.

Obductie wees uit dat op Djasmadi geschoten is. Politioneel onderzoek bracht naar voren, dat Robert,L. vermoedelijk op Andre, Djasmadi geschoten heeft met het noodlottig gevolg. De verdachte geeft toe te hebben geschoten in de richting  waar het ontzielde lichaam  is aangetroffen. Verder gaf hij aan, dat  hij  dacht dat hij  op wild geschoten had.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.