Jaarafsluiting evenementen van het Korps politie Suriname

Het Korps Politie Suriname (K.P.S.) zal op vrijdag 28 en zaterdag 29 december activiteiten hebben in het Politie Opleidingscentrum aan de Commewijnestraat. Dit inverband met de jaarafsluiting.
Op deze twee dagen kan het verkeer in die omgeving stremming ondervinden. Op vrijdag 28 december zal het verkeer aan de Commewijnestraat en wel het gedeelte tussen de Tapahoni- en de Tibitistraat tot de Marowijnestraat worden omgeleid.
Op zaterdag 29 december, op een tijdstip gelegen tussen 15.00-02.00 uur, zal de politie de activiteiten met muzikale omlijsting voortzetten.
De politie vraagt aan de buurtbewoners in de onmiddellijke omgeving om hun welwillende medewerking te verlenen, aangezien het voor kan komen dat de bezoekers van het evenement hun voertuigen op de bermen zullen parkeren. Het KPS vraagt aan de bezoekers om de inritten en de ingangen die leiden naar de woning van de buurtbewoners niet te bezetten.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.