Ivan tweede keer ingesloten voor bedreiging ex-partner

De 35-jarige Ivan is voor de tweede keer door de politie van Latour aangehouden voor bedreiging van zijn ex-partner. De man was in de maand november van het vorige al aangehouden voor het plegen van dezelfde handeling. In de maand januari van dit jaar is hij in vrijheid gesteld.

De ex-partner deed eind februari  wederom aangifte van bedreiging, nadat Ivan het woonadres van haar had aangedaan. De vrouw verklaarde dat de aanleiding van zijn bedreiging is geweest dat zij geen relatie meer met de man wil aangaan. Ook telefonisch wordt de vrouw bedreigd door Ivan.

Na de aangifte is Ivan op dinsdag 1 maart opgespoord en aangehouden. De politie liet de man gaan op verzoek van de vrouw  nadat hij beloofd had haar niet meer te zullen lastigvallen.

De politie was genoodzaakt Ivan weer op vrijdag 4 maart aan te houden nadat hij   zijn ex-vrouw wederom bedreigde. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Ivan voor een tweede keer ingesloten.

 

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.