Ismaël belandt in de cel voor bedreiging

Ismael T. (24) is in de avond van dinsdag 24 oktober achter slot en grendel geplaatst door de politie van ressort Centrum.

De verdachte heeft eerder op de avond een andere manspersoon vanaf het ressort Latour tot de binnenstad achtervolgd en bedreigd.

De politie werd ingeschakeld en bracht partijen toen over naar het politiebureau. Het slachtoffer wenste geen aangifte te doen. Ismael werd ernstig aangesproken, waarna partijen het bureau verlieten.

Na het vertrek ging Ismael, die zich bewapend had met een scherp voorwerp het slachtoffer weer achterna. Door tussenkomst van een militair kon erger worden voorkomen. Met behulp van andere omstanders werden partijen weer overgebracht naar het politiebureau. Na de aangifte, is de geweldenaar na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie opgenomen in de sterkte van het cellenhuis. Het scherp voorwerp is in beslag genomen.

Deze zaak is voor verdere onderzoek overgedragen aan de recherche van Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.