Irvan aangehouden voor verduistering van twee voertuigen

De 25-jarige Irvan N. is op woensdag 23 augustus door de politie van Munder aangehouden voor verduistering van een voertuig. De verdachte was taxichauffeur voor de eigenaar van het voertuig. Dagelijks moest Irvan een bepaald bedrag afdragen aan de eigenaar, maar liet niets meer van hem horen.

De eigenaar was genoodzaakt aangifte te doen. Irvan is opgespoord en aangehouden. Hij verklaarde het voertuig te hebben geleend aan een andere heer die ook is opgespoord door de politie. Uit het onderzoek kwam vast te staan dat Irvan ook van deze meneer een voertuig in zijn bezit had. Ook bij deze eigenaar heeft de verdachte  niets meer van zich laten horen.

De verdachte kon niet verklaren waar de voertuigen zijn. Het vermoeden bestaat dat Irvan de voertuigen heeft verkocht. Hij is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten. De politie onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.