Inwonende broers blijken ring- en doksdief te zijn

Radjes en Mahinder zijn op dinsdag 3 november door de politie van Kwatta aangehouden voor diefstal.

De broer van Radjes en Mahinder bij wie deze twee heren inwonen, heeft angifte gedaan bij de politie. De vrouw van de broer vertrok in de maand oktober voor korte tijd buiten Paramaribo en liet haar man met de jongere broers achter. Toen ze een dag naar huis belde, vernam ze van haar man dat een doks in het hok ontbrak. Zij vroeg haar om ook haar sieraden te controleren. Het bleek dat twee gouden ringen ontbraken.

Na een ingesteld onderzoek werd Radjes in beeld gebracht die de gouden ringen heeft weggenomen. Deze ringen had hij doorverkocht aan  R.B. Op aanwijzing van Radjes is één ring terug gevonden. De  heler is  na verhoor  ernstig aangesproken en heengezonden. De andere ring moet nog worden achterhaald.

 De andere broer Mahinder heeft verklaard de doks voor SRD 50 te hebben verkocht. Beide broers blijken alcoholisten te zijn. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de ringendief in verzekering gesteld. Mahinder is na verhoor heengezonden.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.