Internationale Politie Spelen 2013

DSC04982De internationale Politie Spelen is een jaarlijks terugkerend tournooi, waarbij Nederland, de Nederlandse Antillen en Suriname aan deelnemen. De delegaties zullen op 26 oktober 2013 aankomen op het internationale luchthaven van het gastland Curacao. Met een delegatie van ongeveer 60 personen o.l.v. inspecteur Bouwman gaat Suriname deelnemen aan de verschillende takken van sport zoals: voetbal, volleybal, softbal,schieten, biljart, domino,songfestival en ook een parade.

DSC04978Tijdens de laatste bijeenkomst in de conferentiezaal, op het Hoofd Bureau van de Politie, is de delegatie toegesproken geworden door de Korpschef en de delegatieleider. Inspecteur Hesdy Bouwman gaf de laatste instructies door met betrekking tot het vertrek, de schema, de verblijfplaats, kleding en wat van de deelnemers verwacht wordt. De KC, zoals men de korpschef ook wel noemt, gaf aan dat hij er op rekent dat men zich zal inzetten en zich als waardige ambassadeurs van het KPS zal gedragen en zo de organisatie en Suriname op waardige wijze uitdragen. Verder wenste hij de mensen veel plezier en succes toe. De delegatie zal op zondag 6 oktober terugkeren naar Suriname.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.