Internationaal gesignaleerde verdachte aangehouden en opgesloten

Rinaldo Mussendijk

Rinaldo Oscar Mussendijk aka Nally

De 31-jarige Rinaldo Oscar Mussendijk alias Nally is op zaterdag 22 november door de politie van  Nickerie overgedragen aan collega’s van de afdeling Kapitale delicten in Paramaribo. Mussendijk, die internationaal gesignaleerd werd door de Surinaamse justitie, is door de politie van Guyana aangehouden en uitgezet naar Suriname. Mussendijk wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een beroving dit jaar aan de Powisiestraat. Zijn comparant Rinaldo A. is kort na de beroving door de politie aangehouden. Om Rinaldo A. aan te kunnen houden was de politie genoodzaakt gebruik te maken van vuurwapengeweld. Rinaldo A. had toen een schotverwonding opgelopen aan zijn zitvlak.

 

Bel de politie gratis op het nummer 179 als u informatie heeft over een gepleegd misdrijf  of over de vermoedelijke misdadiger(s) .  U mag ook informatie doorspelen van personen die in Suriname een misdrijf hebben gepleegd en naar het buitenland zijn gevlucht. De Surinaamse politie en Justitie beschikken over de mogelijkheid om zo’n misdrijf verdachte terug te krijgen in Suriname.

“You can run but you can’t hide”

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.