Inning van boetes bij gevonniste verkeersovertreders op de J.A.P internationale luchthaven

De Automatische Nummer Registratie Systeem Unit (ANRS) die belast is met het executeren van verkeersvonnissen is op 15 december aangevangen met de werkzaamheden op de Johan Adolf Pengel (J.A.P) internationale luchthaven.

Deze werkzaamheden houden in dat passagiers die een verkeersvonnis op hun naam hebben staan, omdat zij een verkeersboete niet hebben betaald, voor vertrek uit het land die boete moeten betalen ter voorkoming dat zij in hechtenis worden genomen.

De vertrekkende passagiers die op hun naam een openstaande verkeersvonnis hebben er voor gezorgd dat zij ter plaatse uitvoering hebben gegeven aan het vonnis waardoor zij in weg naar het buitenland konden vervolgen. Vanaf 15 december tot en met heden zijn 27 passagiers staande gehouden.

Volgens de wetsdienaren van ANRS komen dagelijks twintig tot dertig personen verifiëren  bij hun op de afdeling of zij een openstaande vonnis op hun naam hebben staan omdat zij zonder problemen op reis willen gaan.  Een aantal personen met een openstaande verkeersvonnis hebben gelijk hun boete voldaan.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.