Informatie gevraagd over spullen toebehorende aan een crimineel

Een inbreker drong op woensdag 25 juni een woning binnen aan de Kopropienstraat te Geyersvlijt. Uit het huis zijn spullen weggenomen. De crimineel had de huisbewoonster vast gebonden en wilde haar daarbij verkrachten. De vrouw bood behoorlijke tegenstand waardoor het de crimineel niet is gelukt haar te verkrachten. Uit de woning is weggenomen een polshorloge een iPod en geld.
De crimineel heeft een aantal spullen in de woning van het slachtoffer achter gelaten. Namelijk een lichtblauw hemd met lange mouwen en een witte kraag , een groene camouflage hoed, een mes met een bruine handvat en zwarte sandalen van het merk Mormaii. De crimineel had het slachtoffer met dat hemd vast gebonden.( Zie foto’s )
De persoon die weet van wie deze spullen zijn wordt gevraagd die informatie door te geven aan de recherche van het bureau Geyersvlijt op het nummer 451163, aan de Centrale meldkamer van de politie op het nummer 115 of aan de tiplijn op het nummer 179.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.