Indonesische visser ingesloten voor mishandeling

De politie van Livorno heeft op zondag 23 juli Alfasa R. (22) ingesloten voor mishandeling.

De wetsdienaren deden na de melding van een mishandeling op het terrein van Chevias het adres aan. Zij troffen een man besmeurd met bloed op de grond aan, omringd door een grote menigte. Volgens verklaring van omstanders is het slachtoffer door tot nog toe onbekende redenen mishandeld geworden door de verdachte die een Indonesische vissers is. De gewonde werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is in kritieke toestand opgenomen in de ziekeninrichting.

Op aanwijzing van de omstanders is Alfasa aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Alfasa verklaarde dat het slachtoffer door hem en twaalf andere vissers mishandeld is geworden. Het motief is vooralsnog onbekend.

De andere vissers zijn opgespoord en aangehouden. Na te zijn verhoord zijn die heengezonden. Alfasa is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.