Incassoloper vergokt geïnde geldsbedragen van werkgever

De politie van Livorno heeft op donderdag 3 december de incassoloper Jorjino aangehouden.

Een directeur van een slagerij deed in de maand juni van dit jaar aangifte tegen Jorjino ter zake verduistering. Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat de verdachte een groot geldsbedrag in Surinaamse dollars zou hebben geïnd voor zijn werkgever bij twee bedrijven waar er vlees was geleverd. Dit bedrag  heeft de Jorjino nooit gestort bij zijn werkgever. De incassoloper verscheen vanaf die dag ook niet meer op het werk.

In opdracht van de directeur moest een andere medewerker het geld thuis bij Jorjino gaan ophalen. Deze medewerker kreeg slechts een deel van het geld terug. Jorjino zei aan zijn collega dat hij een groot deel van het geld zou hebben vergokt in een casino.

Redenen genoeg voor de directeur om aangifte tegen de incassoloper te doen. Jorjino werd thuis opgespoord door de politie, doch niet aangetroffen.

De gokker meldde zich op donderdag 3 december aan bij de politie van Livorno.

In het belang van het onderzoek is Jorjino na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.