Inbrekersbende opgerold door Recherche Oost

De politie van het bureau Albina heeft in de maand april een aantal aangiften opgenomen van inbraken, gepleegd in hun ressort op verschillende woonadressen. De bewoners van die woningen bevinden zich momenteel buiten Suriname. Uit de huizen zijn onder andere televisietoestellen, lichtmotoren, stereo installaties, ventilatoren en kledingstukken gestolen.
Rechercheurs van de Politie Regio Oost hebben inmiddels zes inbraakzaken opgelost waarbij vier verdachten zijn aangehouden en opgesloten te weten: de 31-jarige Regilio R., de 13-jarige D. J. de 20-jarige Amith J. en de 21-jarige Marvin K.
Uit het politie onderzoek is ook naar voren gekomen, dat Amith en Marvin ook in de stad en wel in het politie ressort Munder Buiten actief zijn geweest. Zij worden namelijk door de politie van het bureau Munder Buiten verdacht van vier inbraken en twee berovingen. Toen de grond in de stad Amith en Marvin te heet onder de voeten werd doken zij onder op Albina; alwaar zij een inbrekersbende vormden met Regilio en de 13- jarige D.J. Ondertussen is een deel van de gestolen goederen terug gevonden door de politie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.