Inbrekers op heterdaad betrapt; Jayant aangehouden en kompaan voortvluchtig

Een bewoner van de Gongrijpstraat heeft in de vroege ochtend van vrijdag 9 maart de 28-jarige Jayant K. aangehouden, nadat hij met een kompaan heeft ingebroken in een bus.

De bus stond voor de woning geparkeerd. De bewoner die in diepe rust was, hoorde op een bepaald moment een geluid en ging hierop af. Hij zag een hindostaanse manspersoon met een fiets. Bij het zien van de bewoner sprong hij op het rijwiel en fietste weg.

De bewoner vond dit verdacht en liep naar het voertuig toe. Op dat moment zag hij een creoolse manspersoon uit de bus rennen, die vervolgens plaatsnam op de achterzitting van de fiets. De verdachten reden richting de Henk Arronstraat op. De bewoner zette de achtervolging in en ter hoogte van de Grafonzinsendorfschool reed hij de verdachten klem. Jayant werd aangehouden, terwijl zijn kompaan kans zag te vluchten. Een geldsbedrag van SRD 150 dat is buitgemaakt is nog niet terecht.

Jayant werd overgedragen aan de politie van ressort Centrum die via de Centrale Meldkamer is ingeschakeld. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Jayant ingesloten. Aan de aanhouding van zijn kompaan wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.