Inbrekers aangehouden en opgesloten

De 26-jarige Randell L. is op woensdag 4 maart aangehouden en opgesloten voor poging tot inbraak. Een burger zag dat Randell en nog een andere man bezig waren met het openbreken van een raam van een huis aan de Miljoenpootstraat te Paramaribo. De burger schakelde de politie meteen in. Randell en zijn kompaan vluchtten weg toen zij de politie zagen aankomen. Randell is aangehouden maar zijn comparant wist weg te komen. Er wordt gewerkt aan de aanhouding van Randell’s comparant.

De 25-jarige Mitchel T. is op zondag 8 maart aangehouden en opgesloten voor poging tot inbraak. In de vroege ochtend van die bewuste zondag zag iemand hem inbreken bij een woning aan de Gijsbertusstraat te Paramaribo. De persoon stelde de politie in kennis van dit misdrijf. De politie trof Mitchel achterop het erf aan waar hij zich schuil hield. Mitchel verklaarde die dag, dat hij langs de woning liep toen hij een man zag inbreken. Dat hij toen het besluit nam om ook bij die woning een inbraak te plegen. Uit het voorlopig onderzoek is niet gebleken dat er naast Mitchell nog een andere persoon betrokken was bij deze poging tot inbraak.

Beide zaken zijn in onderzoek bij de recherche Paramaribo. Randell L. en Mitchel T. worden flink aan te tand gevoeld omdat het vermoeden bestaat dat zij meer op hun kerfstok hebben.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.