Inbrekers aangehouden door politie Meerzorg

De politie van het bureau Meerzorg heeft op maandag 12 oktober de 21-jarige Kevin J. en Mitchel K. (26) aangehouden ter zake poging tot diefstal door middel van braak. Dit nadat Kevin en Mitchel op heterdaad waren betrapt door de bewoners van een huis waarin zij hadden ingebroken.
De huisbewoners kwamen thuis op het moment waarop de verdachten Kevin en Mitchel op het punt stonden goederen uit het huis weg te nemen. Bij het zien van de bewoners kozen zij het hazenpad. De ingeschakelde politie van Meerzorg reageerde gelijk op de melding wat erin resulteerde dat de verdachten voornoemd werden aangehouden in een doodlopende weg.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de inbraak verdachten ingesloten. Het verdere onderzoek in deze strafzaak wordt voortgezet door de recherche van Regio Oost. Het is namelijk niet uitgesloten dat Kevin en Mitchel meer op hun kerfstok hebben.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.