Inbreker neergeschoten

De 32-jarige inbreker Franky S. is gisterochtend door een politiekogel geraakt in zijn zitvlak. Kort voordat hij werd neergeschoten kreeg de politie een melding binnen van een inbraak aan de Mandolinestraat omgeving Kwatta. De politie ging op onderzoek uit. Toen F.S. merkte dat de politie ter plaatse was rende hij uit de woning. Hij werd achterna gezeten door de politie en het gebied werd afgezet en afgekamd.
De inbreker werd op een gegeven moment gesignaleerd aan de Swastikastraat. De politie was toen genoodzaakt vuurwapengeweld te gebruiken toen Franky verder wilde vluchten. Op Franky zijn kleurkaarten, een fototoestel en geld aangetroffen.
Onderzoek bracht echter naar voren dat die goederen niet uit de woning aan de Mandolinestraat gestolen zijn. F.S. heeft namelijk geen kans gehad om spullen uit dit huis weg te nemen omdat de politie snel ter plaatse verscheen.
Na verder onderzoek is gebleken dat de kleurkaarten, het fototoestel en het geld gisterochtend uit een woning te welgelegen gestolen zijn. Franky heeft waarschijnlijk eerst het huis te Welgelegen ingebroken waarna hij de Mandolinestraat aandeed. In beide gevallen is hij via een raam de huizen binnengedrongen. Franky, die intussen in verzekering is gesteld, ligt voor medische behandeling in het ziekenhuis. Hij wordt bewaakt door de politie.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.