Inbreker in woning aangehouden door huisbewoners

De 34-jarige inbreker Sidindie,R. is op vrijdagmorgen 8 maart aangehouden door huisbewoners in een woning in de Rolmaatstraat. De inbreker Sidindie en zijn kompaan drongen de woning binnen en kwamen oog in oog te staan met twee mannelijke bewoners. Bij die gelegenheid hadden de criminelen een mes en een breekwerktuig bij zich.

Er ontstond een gevecht tussen de criminelen en de huisbewoners en bij die gelegenheid liepen zowel Sidindie als een huisbewoner steekverwondingen op. Op een gegeven moment vluchtte de kompaan van Sidindie weg. De huisbewoners konden voorkomen dat Sidindie weg kon komen.

Toen politieambtenaren van het politie bureau Leiding ter plaatse verschenen werd Sidindie aan hun overgedragen. Deze gewonde crimineel en de gewonde huisbewoner werden overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis om medisch geholpen te worden. In tegenstelling tot de huisbewoner was de aard van de verwondingen van de inbreker Sidindie niet van dien aard dat hij opgenomen moest worden in het ziekenhuis.

Sidindie is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Deze zaak is in onderzoek bij de recherche van het politie Regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.