Inbreker en heler aangehouden door politie Livorno

De politie van het bureau Livorno heeft op maandag 23 september de 36-jarige Andy, Ch. en de 60-jarige heler Rabinderdath K. aangehouden.
De wetsdienaren kregen in de vroege ochtend van 23 september een dievenmelding bij het magazijn van een handelszaak aan de Martin Luther Kingweg. Bij een onderzoek ter plaatse bleek dat er ingebroken was en dat een vorkheftruck uit het magazijn gestolen was.
Enkele uren na de inbraak kwam de politie van Livorno erachter dat iemand een vorkheftruck ten verkoop aanbood op en locatie in hun verzorgingsgebied. Op de locatie troffen de politieambtenaren de oud bekende Andy, Ch. aan die op het punt stond om de gestolen vorkheftruck te verkopen aan Rabinderdath, K.
Andy en Rabinderdath werden aangehouden en overgebracht naar het politie bureau voor respectievelijk gekwalificeerde diefstal en heling, De vorkheftruck werd hangende het onderzoek in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Andy in verzekering gesteld en is Rabinderdath na verhoor door de politie heen gezonden. De vorkheftruck is terug gegeven aan de rechtmatige eigenaar.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.