Inbreker dodelijk geraakt

Een inbreker meer bekend als “Kemme” is vanochtend, dinsdag 19 februari 2019, om het leven gekomen. Hij is dood geschoten.

De politie van het ressort Latour kreeg vanochtend vroeg de melding van het Command Center, dat een man een inbreker had neer geschoten voor zijn woning. De politie van Latour deed de opgegeven adres aan voor onderzoek en trof het levenloze lichaam van de bekende “Kemme” ter plaatse aan. De ingeschakelde arts stelde officieel de dood van “Kemme” vast.

De schutter is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau, alwaar hij het volgende verklaarde. Dat hij wakker werd door het geluid van wat leek op het stuk slaan van een autoruit. Dat hij het vermoeden kreeg dat het om een ruit van zijn auto kon gaan, die hij op het erf voor zijn woning geparkeerd had. Dat hij op onderzoek uitging met zijn jachtgeweer in de hand. Dat hij daarbij zag dat de motorkap van zijn auto open stond en dat een man bij zijn auto bezig was. Toen die man door had dat hij betrapt was vluchtte hij weg. Tijdens zijn vlucht schoot de auto eigenaar hem neer. De auto eigenaar is na verhoor heengezonden. Hij is in het bezit van een vuurwapen vergunning.

“Kemme” was een bekende van de politie. In leven is hij vaak aangehouden en opgesloten voor strafbare feiten zoals inbraken. Zijn ontzielde lichaam is, na afstemming met het Openbaar Ministerie, in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.