Inbreker die jonge dame betaste aangehouden

De recherche van Paramaribo heeft op dinsdag 16 februari de verdachte Nathaniel R. aangehouden voor inbraak in een woning.

Nathaniel pleegde op vrijdag 15 januari een inbraak in een woning. De inbreker ging een slaapkamer in, waar een jonge dame in diepe rust was. Op een bepaald moment voelde de dame dat iemand haar streelde. Ze werd wakker en riep om hulp bij het zien van een onbekende manspersoon in haar kamer.

Nathaniel sprong toen gelijk via een raam naar buiten en rende weg. Tijdens zijn vlucht werd hij gezien door een andere huisgenoot. Voor de woning werd een wit gelakt voertuig aangetroffen, die de inbreker op zijn vluchtweg heeft achtergelaten.

Na een ingesteld onderzoek werd Nathaniel in beeld gebracht.  Hij werd opgespoord en aangehouden. Bij confrontatie met de huisgenoot werd de verdachte positief herkend door hem.

De inbreker heeft verklaard dat het niet zijn bedoeling was de jonge dame seksueel te molesteren, maar  een mobiele telefoontoestel wilde wegnemen.  Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hem hangende het onderzoek gratis loge geboden in het cellenhuis.  

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.