Inbraak verdachten aangehouden door politie Livorno

De 23-jarige Chaniel, K. en de 18-jarige Vincent, G. zijn op dinsdag 20 november door de politie van het ressort Livorno aangehouden. De politie kreeg via de Centrale Meldkamer de melding dat er een voertuig constant heen en weer reed in de Pierpontweg.
In de genoemde weg trof de politie het voertuig aan waarin Chaniel en Vincent zaten. Een politie onderzoek wees uit, dat Vincent een inbraak wilde plegen bij een woning maar dat de huisbewoners werden. Hij rende toen terug naar de gereedstaande auto waarin zijn kompaan op hem wachtte. Deze verdachten zijn door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie.
Een hunner heeft verklaard eerdere diefstallen van gascilinders en auto-onderdelen te hebben gepleegd in het ressort Livorno. Aangezien het vermoeden bestaat dat deze verdachten meerdere strafbare feiten hebben gepleegd zijn zij voor verder onderzoek overgedragen aan de recherche van Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.